Min side
0
x

Vani-T

VANI-T er et prisvinnende, luksuriøst naturlig sol-, makeup- og velværeselskap med en internasjonal suksesshistorie, basert på de reneste og mest naturlige ingrediensene i verden. Hvert produkt er omhyggelig laget med deg og din tilfredshet i tankene.

Filtrer
Sorter
Filtrer
produkter
X Lukk
Filtrer etter:
Hudprodukter
Sorter etter:
Dine filter:
Vani-T
VANI-T AfterGlow Skin Finishing gloss 50 ml.
Shimmer for ansikt og kropp. 
349 kr
Vani-T
Vani-T Gradual Tanning Cream 200ml
Bronzing Custard er en gradvis selvbruningskrem som er helt perfekt for deg som ønsker en naturlig glød, å opprettholde brunfargen du allerede har eller gradvis ønsker å få brunfarge. Kremen gir en naturlig glød til huden, og brukes daglig for å oppnå ønsket resultat. Produktet er et perfekt alternativ for deg er redd for deg som er redd for å få for mye farge fra selvbruning, ikke ønsker å bli mørk brun eller vil forlenge varigheten på spraytan eller selvbruning.
399 kr
Vani-T
Vani-T Påføringsvott med tommel
En fantastisk påføringshanske i velour med tommelfunksjon som gjør det enkelt å påføre selvbruning. Påfør alltid selvbruning med hanske slik at du er sikker på at selvbruningen legger seg jevnt og ikke etterlater striper. Vi anfaler alltid at du kombinerer med en Face & Body Brush som gjør det svært mye enklere å påføre selvbruning på hender og i ansikt. 
179 kr
Vani-T
Vani-T self-tanning mousse Velocity 125ml
Velocity Self Tan Mousse er en express-selvbruning som gir en solbrun glød etter allerede en time. Moussen er også vegansk, "white sheet proof" og passer alle hudtyper. Dette er vår mest solgte selvbruningsmousse - med Velocity kan du være solbrun hele året. 
399 kr
X Lukk