Min side
0
x

Våre merkevarer

Akileine
Akileine er våre bestselgende fotpleieprodukter. Produktene er helt uten parabener og fargestoffer og holder på fuktigheten i 24 timer. Gir deg silkemyke føtter som varer.
(2 produkter)
Bareminerals
Som skaperen av CLEAN BEAUTY er bareMinerals en ekte original. For 25 år siden endret bareMinerals skjønnhetsindustrien med bare 5 rene mineraler. ORIGINAL Foundation SPF 15, som ble lansert i 1995, forvandlet livet til millioner av kvinner ved å tilby en foundation som faktisk var bra for huden. Gjennom jungeltelegrafen og ekte kjærlighet til merkevaren ble bareMinerals ledende innen skjønnhetsindustrien og er nummer 1 mineral foundations i USA og Storbritannia og den ledende mineral makeupserien i Norge.
(67 produkter)
Bitchn' brows
Bitchn´ Brows er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseendet. De har implementert rike, kalde farger med et hint av varme, slik at alle farger kan kombineres. Produktene fungerer i tillegg perfekt som øyenskygge & kajal.
(15 produkter)
Camillen
Camillen er en fotpleieserie med kvalitetsprodukter som adresserer ulike fotplager - alt fra tørre føtter med hard hud, kalde føtter eller dersom du har diabetes.
(25 produkter)
Coola suncare
COOLA Suncare er en eksklusiv økologisk solserie som tilbyr et bredt spekter av solprodukter. Produktene inneholder 70-97% sertifiserte økologiske ingredienser for den optimale solbeskyttelsen for hele kroppen til både voksne og barn. COOLA bruker de mest innovative og vitenskapelige ingredienser, samtidig er de også naturlige, økologiske, bærekraftige og lokalt fremstilt. Coola har solbeskyttelse som passer til alle, og noe for ethvert behov. Alle solkremer kan benyttes på barn over 6 mnd.
(8 produkter)
Dr. dennis gross
Dr. Dennis Gross er en prisvinnende hudpleieserie som virkelig gir det den lover. Man merker tydelig forskjell på kort tid! Produktene inneholder en rekke aktive ingredienser, som jobber med flere strukturer i huden samtidig. Innholdet i produktene baserer seg på AHA- og BHA-syrer, samtidig som de inneholder retinol, hyaluronsyre, antioksidanter og vitaminer. Dette utgjør til sammen multifunksjonelle og kraftige produkter som gir gode resultater. Serien er cruelty-free og kundene våre elsker disse produktene!
(53 produkter)
Eminence
Éminence Organics er en unik, profesjonell, økologisk hudpleieserie som jobber mot de beste reultatene. Eminence tilbyr den aller beste hudpleien med alt fra effektive AHA-syrepeelinger til skreddersydde ansikts- og kroppsbehandlinger for alle ulike hudtyper. Når du bruker deres produkter blir du en naturlig del av det store antallet prosjekter for mennesker og natur som drives av Éminence. At Éminence planter et tre for hvert produkt som selges er bare ett av dem. Prøv Éminence Organics suksessprodukter, du også!
(22 produkter)
Environ
Environ er en verdenskjent, profesjonell hudpleieserie som er basert på forskning, beskyttelse og pleie. Den viktigste ingrediensen i serien er vitamin-A, som er viktig i alle cellefornyingsprosesser, samt for stimulering av kollagen og elastin.
(47 produkter)
Frøya cosmetics
Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge. Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.
(34 produkter)
Grande cosmetics
Grande har tatt cosmeceutical-bransjen med storm! Grande Cosmetics mener at naturlig skjønnhet starter med å forbedre det man allerede har. For Grande Cosmetics handler det om kliniske beviste resultater pluss en dose av glamour – dette er merkets “brand DNA”. Grande Cosmetics tilbyr produkter innen vipper, lepper, bryn og hår og omtales verden rundt.
(13 produkter)
Heliabrine
Produktene blir utviklet av dyktige farmasøyter og produseres i Monaco. De testes dermatologisk, som resulterer i at du får produkter som til enhver tid er tilpasset hudens forskjellige hudtyper og behov hos kvinner og menn. Produktene er ikke testet på dyr. Héliabrine serien bruker naturens skatter i utvikling av sine produkter og alle inneholder naturlig aktive ingredienser.
(14 produkter)
Italwax
Italwax representerer profesjonelle produkter for hjemmevoksing, produsert i samsvar med det moderne og klassiske italienske formular under streng overvåkning på det private laboratoriet i Milano. All Italwax voks har ekstrem god gripeevne som gjør hårfjerningen mer effektiv, hurtigere, sikker og relativt smertefri.
(15 produkter)
Janssen cosmetics
Effekten av Janssen Cosmetics produkter er formidabel, og sammen med din hudpleier kan du tilpasse ditt daglige hudpleieprogram til akkurat din hud. I 25 år har Janssen Cosmetics forsket og utviklet unike aktive substanser med beviselig effekt i samarbeid med Dr. Sacher Kosmetik Laboratory. Høyaktive og effektive aktive substanser fra både kosmetikk og farmasøytisk forskning, sikrer spesifikke behandlinger til alle hudtyper, problemer og behov.
(22 produkter)
Kalahari
Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen i Afrika. De er kjent som en “phyto-effektiv” (phyto=planter) produktserie som er utviklet over tid av et dedikert research team bestående av eksperter på botaniske ingredienser og forskere på kosmetiske ingredienser. De svært effektive formuleringene inneholder høyklassifiserte botaniske oljer og planteekstrakter fra Afrika, kombinert med ingredienser fra kjente, internasjonale labratorier. Kalahari Skincare gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper.
(46 produkter)
Lipsmart
LipSmart er en intensiv fuktighetsgivende lip balm for såre, tørre og sprukne lepper som kan brukes av alle. Den holder leppene dine fuktet i inntil fire timer og bygger opp en beskyttende barriere som motvirker fuktighetstap. Den er rik på antioksidanter og fin for deg med atopisk eksem og sensitiv hud. LipSmart vil gi deg fyldigere lepper og en sunn, frisk look!
(1 produkter)
Lova skin
Få vakre føtter du kan være stolt av hele året! Lova Skin er en Sveitsisk produktserie som inneholder peelende og pleiende ingredienser til dine føtter. Bruk peeling og fotfil for å fjerne tørr hud og påfør fuktighetsgivende og pleiende fotkrem for silkemye føtter.
(4 produkter)
Matis
Matis Paris er en ledende aktør innen hudpleie. Dette er en profesjonell og plantebasert produktserie som kombinerer det beste fra naturen sammen med avansert vitenskap for å levere en allsidig hudpleieserie. Serien passer til både kvinner og menn og vil gi deg sunnere, vakrere og en mer ungdommelig hud.
(69 produkter)
Miss kay
Ønsk din nye lukt-avhengighet velkommen! Uttrykk din stil og unike vibe med duftene fra Miss Kay - en gøy og fargerik kolleksjon av parfymer laget i Italia. Så rimelige at du kan endre duft etter anledningen, humøret, stilen... Du velger!
(23 produkter)
Nügg
Nugg har ulike ansiktsmasker for engangsbruk i en rik og kremet konsistens. Alle maskene inneholder 93 – 100% naturlige ingredienser og er basert på Aloe Vera, noe som gjør de svært fuktighetsgivende. Maskene er veganvennelige og helt uten konserveringsmiddel, mineralolje, parabener, sulfater, syntetiske dufter eller kunstige farger. Maskene er produsert i USA og siden de ble lansert i 2014 har de vunnet flere priser, som bla. Cosmopolitan Beauty Award, og Allure Best of Beauty Award i 2014, 2015, 2016 og 2017.
(3 produkter)
Omg! double dare
Double Dare ble født i hjertet av verdens skjønnhets- og motehovedstad, Los Angeles, California, og ble grunnlagt i januar 2017 av veteraner fra skjønnhetsindustrien med over 20 års erfaring, og skapte noen av de mest unike og innovative merkene i kategorien. Double Dare tilbyr produkter designet for trendsettende kvinner og menn – for å gi effektiv og oppnåelig skjønnhet, når som helst, hvor som helst. Våg å oppdage en ny måte å tenke på å se og føle seg vakker på med Double Dare.
(85 produkter)
Pmd beauty
PMD Beauty tilbyr utstyr til hudpleie og høykvalitets skjønnhetsprodukter. Alle kvinner og menn fortjener å føle seg vakre akkurat sånn som de er, og PMD Beauty bidrar til dette, ved hjelp av enkle grep i hverdagen.
(2 produkter)
Priori
PRIORI ADAPTIVE SKINCARE er en resultatdrevet serie basert på tilpasningsdyktige bioteknologiske komplekser. Det eksepsjonelle med disse kompleksene, er at huden tar til seg og nyttiggjør seg av det den trenger av ingredienser når den trenger det. Resultatet blir en hud med frisk glød hvor man raskt ser synlige resultater.
(34 produkter)
Rå organic skincare
RÅ Skincare er en naturlig og effektiv hudpleieserie utviklet og produsert i Norge. RÅ benytter kraftfulle antioksidanter, essensielle fettsyrer, peptider, aminosyrer og fuktgivere som alle kan vise til en veldokumentert og positiv innvirkning på huden, og som bidrar til en sterk, jevn og vakker hud.
(53 produkter)
Sanctuary spa
Sanctuary Spa er en anerkjent hud- og kroppsserie fra England. De første produktene ble lansert i 1988. I dag er kroppsserien en av de største merkevarene innen Boots UK og produktene ble lansert i Norge i 2014. Tanken bak hudpleieserien er at dette er mer enn kun skjønnhetsprodukter. De er utviklet for å gjenopplive og virke forfriskende på hud og sjel. Sanctuary Spa er produkter som skal gi deg følelsen av spa og velvære hjemme.
(7 produkter)
Skinbetter science
Skinbetter Science er banebrytende og prisbelønte produkter med synlige resultater som er enkle og trygge å bruke. Ta kontakt med oss for en gratis e-konsultasjon, dersom du ønsker å kjøpe produktene på nett. Du er også hjertelig velkommen innom en av våre klinikker for konsultasjon og produktkjøp.
(20 produkter)
Skinceuticals
SkinCeuticals er etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende forskning på antioksidanter. Produktene består av rene, aktive ingredienser, som er klinisk bevist å ha en effekt og trenger optimalt inn i huden.
(41 produkter)
Spafind
Spa find består av veganske, cruelty-free produkter basert på salter, leire og alger. Produktene er rike på mineraler og organiske planteekstrakter for å gi velvære for kropp og sjel. Spa find er designet for å passe alle hudtyper og tilstander.
(1 produkter)
St. tropez
St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Den unike sammensetningen i St. Tropez produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
(18 produkter)
Vani-t
VANI-T er et prisvinnende, luksuriøst naturlig sol-, makeup- og velværeselskap med en internasjonal suksesshistorie, basert på de reneste og mest naturlige ingrediensene i verden. Hvert produkt er omhyggelig laget med deg og din tilfredshet i tankene.
(2 produkter)
X Lukk