Min side
0
x

Våre merkevarer

7days
7DAYS er K-Beauty på det mest lekne og er en mulighet til å uttrykke deg selv, vise din personlighet, fortelle mer om din karakter og ditt humør og understreke din unike natur. Vi tror at en kreativ og eksperimentell tilnærming til sminke og hudpleie kan hjelpe deg med å finne din egen stil, styrke selvfølelsen, akseptere og elske deg selv og ditt utseende.
(35 produkter)
Akileine
Akileine er våre bestselgende fotpleieprodukter. Produktene er helt uten parabener og fargestoffer og holder på fuktigheten i 24 timer. Gir deg silkemyke føtter som varer.
(15 produkter)
Beard monkey
Svenske Beard Monkey er et varemerke som utvikler sine groomingprodukter sammen med barberere for at kunden skal få et skjegg som samsvarer med personligheten. Kunden kjenner sin look, og Beard Monkey vet at deres produkter kan skape den.
(15 produkter)
Beardburys
Mye mer enn et merke, er en livsstil og ble født med ideen om å revolusjonere verden av tradisjonell mannlig kosmetikk, med en vågal, innovativ og ikke-konform karakter. Beardburys gjør hvert produkt unikt. Vi er ledende på herre-markedet takket være effektiviteten til formuleringene våre og effektiviteten til produksjonsprosessen vår. Vårt DNA gjør at vi kan utvikle oss hver dag og tilby de beste produktene for menn. Alle produkter er laget i Spania og som er godkjent av eksperter fra bransjen. 86 % av ingrediensene i formlene våre er naturlige. Vi bruker aktive ingredienser nøye utvalgt for deres høye effektivitet.
(31 produkter)
Better brows
Better Brows (før Bitchn´ Brows) er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseendet. De har implementert rike, kalde farger med et hint av varme, slik at alle farger kan kombineres.
(13 produkter)
Björk
(43 produkter)
Browgame cosmetics
Browgame Cosmetics er et skandinavisk merke som tilbyr brynsprodukt tilbehør av høyeste kvalitet. Alle produktene er utviklet med fokus på kvalitet, holdbarhet og design. Sortimentet inneholder pinsetter, speil, bryns tilbehør og kits. Alle pinsettene fra Browgame Cosmetics er av solid italiensk håndverk, og laget med svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet.
(18 produkter)
By terry
By Terry er et fransk premium merke med en vel sammensatt portefølje av kvalitetssminke og hudpleieprodukter som passer for alle aldre. Produktene er luksuriøse, innovative og multifunksjonelle og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Blandt bestselgerne finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende kultprodukt som fukter alt fra lepper til neglebånd. Grunnlegger Terry de Gunzberg har over 35 års erfaring som innovativ produktutvikler og har en forkjærlighet for både hyaluronsyre og roser – og det er rundt disse ingredienser hun har bygget merkets to hovedserier!
(45 produkter)
Camillen
Camillen er en fotpleieserie med kvalitetsprodukter som adresserer ulike fotplager - alt fra tørre føtter med hard hud, kalde føtter eller dersom du har diabetes.
(7 produkter)
Cloud nine
Det viktigste for Cloud Nine er ikke antallet farger verktøyet finnes i, men hvordan de faktisk fungerer. Med justerbare temperaturer kan du for eksempel tilpasse varmen etter hårets behov for å oppnå et bedre resultat som dessuten ikke sliter på håret. Det er bare en av finessene fra Cloud Nine. Profesjonelle verktøy for profesjonelle resultater.
(10 produkter)
Color wow
Oppdag Color Wow, det ultimate merket for fantastisk hår! Med TikTok-trendende favoritter som Dream Coat, Raise the Roots og Xtra Large, gir Color Wow deg magiske øyeblikk av salongkvalitet hjemme. Bli en del av skjønnhetsrevolusjonen og gi håret ditt den kjærligheten det fortjener – Color Wow, der trend og kvalitet møtes for det perfekte håret alle vil ha! Style deg til stjernestatus med Color Wow! Hopp på TikTok-trenden og oppdag våre banebrytende stylingprodukter. Gi håret ditt den wow-faktoren det fortjener! #ColorWow
(38 produkter)
Coola suncare
COOLA Suncare er en eksklusiv økologisk solserie som tilbyr et bredt spekter av solprodukter. Produktene inneholder 70-97% sertifiserte økologiske ingredienser for den optimale solbeskyttelsen for hele kroppen til både voksne og barn. COOLA bruker de mest innovative og vitenskapelige ingredienser, samtidig er de også naturlige, økologiske, bærekraftige og lokalt fremstilt. Coola har solbeskyttelse som passer til alle, og noe for ethvert behov. Alle solkremer kan benyttes på barn over 6 mnd.
(28 produkter)
Dermalogica
Leter du etter høykvalitets hudpleieprodukter som gir reelle resultater? Se ikke lenger enn Dermalogica! Med fokus på å bruke kun de beste ingrediensene og innovative teknologier, har Dermalogica blitt en ledende aktør innen hudpleiebransjen. Vårt utvalg av Dermalogica-produkter inkluderer alt fra rens og tonics til fuktighetskrem og serumer. Uansett om du har tørr, fet eller sensitiv hud, har vi et Dermalogica-produkt som passer for deg. I tillegg til å være effektive, er Dermalogica-produktene også trygge og milde for huden. De er fri for vanlige irritanter og kjemiske stoffer, noe som gjør dem egnet for selv de mest sensitive hudtypene. Så hvorfor vente? Start reisen mot sunnere, mer strålende hud i dag med Dermalogica-produkter fra Hudprodukter.no. Vi gjør det enkelt å handle kvalitetsprodukter på nett.
(79 produkter)
Dr. schrammek
Dr. Schrammek er en prisvinnende hudpleieserie med masse deilige favorittprodukter. Dr. Christine Schrammek er en verdenskjent medisinsk inspirert hudpleieserie. Hudpleieserien er dermatologisk testet og utviklet med kunnskap innen planter og urter. Alle produktene er veganske. Dr. Schrammek har mange serier å velge mellom bl.a. sensitive, hydrating, vitality, essential med flere. Schrammek har laget noe for enhver hudtype, om du har kviser og uren hud om du har veldig sensitiv hudtype eller om du bare trenger litt ekstra glød. Her er det mange supre produkter og du finner garantert en favoritt!
(80 produkter)
Dr.dennis gross
Dr Dennis Gross er en prisvinnende hudpleieserie som virkelig gir det den lover. Man merker tydelig forskjell på kort tid! Produktene inneholder en rekke aktive ingredienser, som jobber med flere strukturer i huden samtidig. Innholdet i produktene baserer seg på AHA- og BHA-syrer, samtidig som de inneholder retinol, hyaluronsyre, antioksidanter og vitaminer. Dette utgjør til sammen multifunksjonelle og kraftige produkter som gir gode resultater. Serien er cruelty-free og kundene våre elsker disse produktene!
(40 produkter)
Elementre
Elementrè Dermo Cosmetics ble lansert i 2021 og ble utviklet og forsket på av et innovativt sveitsisk laboratorium: Professional skin Solutions Lab. Elementrè brukes i 3 enkle steg. Steg 1. Forbered Steg 2. Korriger Steg 3. Forbedre huden din. I tillegg til svært effektive resultater, er Elementrē behagelig å bruke hver dag. Elementrē serien gir optimal komfort og enkel penetrering av aktive formuleringer, har frisk duft og formelen klumper seg ikke.
(16 produkter)
Elemis
Produktene fra Elemis er kjent for sin høye kvalitet, og er i dag anerkjent som er av verdens ledende spa- og hudpleieserier. Merkevaren er kjent for å anvende den aller nyeste teknologien med det beste av naturlige ingredienser.
(86 produkter)
Eminence
Éminence Organics er en unik, profesjonell, økologisk hudpleieserie som jobber mot de beste reultatene. Eminence tilbyr den aller beste hudpleien med alt fra effektive AHA-syrepeelinger til skreddersydde ansikts- og kroppsbehandlinger for alle ulike hudtyper. Når du bruker deres produkter blir du en naturlig del av det store antallet prosjekter for mennesker og natur som drives av Éminence. At Éminence planter et tre for hvert produkt som selges er bare ett av dem. Prøv Éminence Organics suksessprodukter, du også!
(1 produkter)
Environ
Environ er en verdenskjent, profesjonell hudpleieserie som er basert på forskning, beskyttelse og pleie. Den viktigste ingrediensen i serien er vitamin-A, som er viktig i alle cellefornyingsprosesser, samt for stimulering av kollagen og elastin.
(55 produkter)
Frøya cosmetics
Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge. Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.
(11 produkter)
Genosys
Genosys er en innovativ og klinisk hudpleieserie fra Korea som har spesialisert seg på unike ingredienser og leveringssystemer. Produsert i Sør-Korea - hjemmet til fantastisk og avansert hudpleie. Genosys har som mål å forebygge for tidlig aldring av huden, korrigere eksisterende tegn på aldring, samt beskytte huden mot fremtidige skade. Deres produktsortiment består av skånsomme og effektive produkter hvor hele 95% av de er fri for parabener.
(10 produkter)
Glo skin beauty
(55 produkter)
Graham hill
Graham Hill har rimelige herreprodukter for salongen som må møte de økte behovene til sine mannlige kunder, samtidig som de tilbyr et stilsikkert alternativ. Hele merket er inspirert av den legendariske og elegante racerkjøreren med samme navn, hvor raske løp og eksteriørbevissthet er tydelig innbakt i det brede sortimentet. Graham Hill kombinerer sport og stil som en hyllest til en ekte gentleman.
(9 produkter)
Grande cosmetics
Grande har tatt cosmeceutical-bransjen med storm! Grande Cosmetics mener at naturlig skjønnhet starter med å forbedre det man allerede har. For Grande Cosmetics handler det om kliniske beviste resultater pluss en dose av glamour – dette er merkets “brand DNA”. Grande Cosmetics tilbyr produkter innen vipper, lepper, bryn og hår og omtales verden rundt. Det er spesielt GrandeLASH-MD som har vekket stor oppsikt blant forbrukerne og den har vunnet mange priser. Blant annet hos Sephora er den en stor bestselger! Produktene er dermatologisk testet og godkjent som vekststimulerende behandling for vipper.
(19 produkter)
Heliabrine
Produktene blir utviklet av dyktige farmasøyter og produseres i Monaco. De testes dermatologisk, som resulterer i at du får produkter som til enhver tid er tilpasset hudens forskjellige hudtyper og behov hos kvinner og menn. Produktene er ikke testet på dyr. Héliabrine serien bruker naturens skatter i utvikling av sine produkter og alle inneholder naturlig aktive ingredienser.
(3 produkter)
Hennè organics
Henné er en amerikansk serie som kombinerer eksklusiv mini­malistisk design med de reneste økologiske ingredienser. Serien består av leppeprodukter som virker pleiende og nærende og gir den ultimate leppepleien. Henné har fokus på kvalitet og har visjonen «å gjeninnføre litt luksus i hverdagen" uten at det skal gå på bekostning av design, etikk eller helse. Henné Organics er 100% naturlig, økolo­gisk og er ikke testet på dyr.
(4 produkter)
Inno aesthetics
Produseres av INNOAESTHETICS laboratorier i Spania og er et komplett verktøy for behandling av de fleste hudutfordringer. -4 generasjons familiebedrift -120 års erfaring -Ekspert på hud
(29 produkter)
Italwax
Italwax representerer profesjonelle produkter for hjemmevoksing, produsert i samsvar med det moderne og klassiske italienske formular under streng overvåkning på det private laboratoriet i Milano. All Italwax voks har ekstrem god gripeevne som gjør hårfjerningen mer effektiv, hurtigere, sikker og relativt smertefri.
(19 produkter)
Janssen cosmetics
Effekten av Janssen Cosmetics produkter er formidabel, og sammen med din hudpleier kan du tilpasse ditt daglige hudpleieprogram til akkurat din hud. I 25 år har Janssen Cosmetics forsket og utviklet unike aktive substanser med beviselig effekt i samarbeid med Dr. Sacher Kosmetik Laboratory. Høyaktive og effektive aktive substanser fra både kosmetikk og farmasøytisk forskning, sikrer spesifikke behandlinger til alle hudtyper, problemer og behov.
(8 produkter)
K18
K18Peptide™ er molekylet og gjennombruddet hårbransjen har ventet på! Klinisk bevist å gjenopprette skadet hår på bare fire minutter. K18Peptide™ gjenoppretter hår som har blitt skadet av kjemiske behandlinger, varmeverktøy, UV-stråler og hårvask til sin opprinnelige og ungdommelige tilstand! Patenterte K18 er en varig løsning, og er det første produktet som bruker biomimetikk for å gjenopprette keratinkjedene i håret. K18 gir mykt, frizz-fritt og sterkt hår med fleksibilitet som føles som nytt. Jo mer skadet håret er, desto bedre blir resultatet.
(6 produkter)
Kalahari
Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen i Afrika. De er kjent som en “phyto-effektiv” (phyto=planter) produktserie som er utviklet over tid av et dedikert research team bestående av eksperter på botaniske ingredienser og forskere på kosmetiske ingredienser. De svært effektive formuleringene inneholder høyklassifiserte botaniske oljer og planteekstrakter fra Afrika, kombinert med ingredienser fra kjente, internasjonale labratorier. Kalahari Skincare gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper.
(16 produkter)
Kevin murphy
KEVIN.MURPHY bringer deg det beste innen hudpleie for håret. Våre produkter tilbyr en unik kombinasjon av høy mote og naturlige ingredienser som gir deg ikke bare fantastiske frisyrer, men også sunnere og mer strålende hår. Utforsk vår kolleksjon og opplev den ultimate luksusen innen hårpleie med KEVIN.MURPHY. Din vei til vakrere hår starter her!
(67 produkter)
Kiss
KISS er verdensledende innen motenegler og vipper, og har siden 1989 gitt forbrukere friheten til å "ta salongen med hjem". Alle skal få uttrykke sin individuelle stil og skjønnhet, nå med høykvalitets DIY-produkter til rimelige priser!
(50 produkter)
Lipsmart
LipSmart er en intensiv fuktighetsgivende lip balm for såre, tørre og sprukne lepper som kan brukes av alle. Den holder leppene dine fuktet i inntil fire timer og bygger opp en beskyttende barriere som motvirker fuktighetstap. Den er rik på antioksidanter og fin for deg med atopisk eksem og sensitiv hud. LipSmart vil gi deg fyldigere lepper og en sunn, frisk look!
(1 produkter)
Lova skin
Få vakre føtter du kan være stolt av hele året! Lova Skin er en Sveitsisk produktserie som inneholder peelende og pleiende ingredienser til dine føtter. Bruk peeling og fotfil for å fjerne tørr hud og påfør fuktighetsgivende og pleiende fotkrem for silkemye føtter.
(4 produkter)
Löwengrip
Löwengrips produkter er utviklet og produsert i Sverige og er veganske. Alle formuleringer er unikt utviklet og sørger for effektive resultater, også for sensitiv hud og hodebunn.
(1 produkter)
Matis
Matis Paris er en ledende aktør innen hudpleie. Dette er en profesjonell og plantebasert produktserie som kombinerer det beste fra naturen sammen med avansert vitenskap for å levere en allsidig hudpleieserie. Serien passer til både kvinner og menn og vil gi deg sunnere, vakrere og en mer ungdommelig hud.
(15 produkter)
Meline
MELine er en hudserie som har spesialisert seg på ujevn hudtone og pigmenteringer. Serien er også spesialtilpasset både lyse og mørke hudtoner.
(13 produkter)
Mii
MII ønsker å fremheve isteden for å skjule din naturlige skjønnhet! MII har en egen mineral makeup linje med mineral pudder, pudderskygger og pudderrouge. Produktene inneholder mineraler fra edelstener som bl.a. rubin og amethyst som gir en naturlig glød og luksuriøs følelse. MII er utviklet spesielt til terapeuter, make up artister og deres kunder. "Easy to choose, easy to use, easy to understand".
(5 produkter)
Nisim
Alle Nisim produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. De er urtebaserte, og gir skånsom pleie for hår og hodebunn og kan brukes av personer med sensitiv hud. Nisim produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Produktene har i tillegg aktive ingredienser som bidrar til å løse de fleste hodebunns problemer.
(8 produkter)
Noon aesthetics
Grunnleggende pleie som støtter og beskytter huden, som ansiktsrens, fuktighet, solbeskyttelse, og masker. Effektive produkter med aktive ingredienser spesielt utviklet for å løse spesifikke hudutfordringer.
(39 produkter)
Nordic tan
Nordic Tan inneholder organiske ingredienser, er vegansk og ikke testet på dyr. Fargen lukter også fantastisk og rent!
(3 produkter)
Nügg
Nugg har ulike ansiktsmasker for engangsbruk i en rik og kremet konsistens. Alle maskene inneholder 93 – 100% naturlige ingredienser og er basert på Aloe Vera, noe som gjør de svært fuktighetsgivende. Maskene er veganvennelige og helt uten konserveringsmiddel, mineralolje, parabener, sulfater, syntetiske dufter eller kunstige farger. Maskene er produsert i USA og siden de ble lansert i 2014 har de vunnet flere priser, som bla. Cosmopolitan Beauty Award, og Allure Best of Beauty Award i 2014, 2015, 2016 og 2017.
(2 produkter)
Olaplex
Transformér ditt hår med Olaplex, den magiske ingrediensen for fantastisk hårpleie. Opplev en banebrytende teknologi som reparerer og styrker håret, samtidig som det gir en uimotståelig glans. Ta håret ditt til nye høyder med Olaplex – skjønnhet begynner med sunnhet!
(16 produkter)
Omg! double dare
Double Dare ble født i hjertet av verdens skjønnhets- og motehovedstad, Los Angeles, California, og ble grunnlagt i januar 2017 av veteraner fra skjønnhetsindustrien med over 20 års erfaring, og skapte noen av de mest unike og innovative merkene i kategorien. Double Dare tilbyr produkter designet for trendsettende kvinner og menn – for å gi effektiv og oppnåelig skjønnhet, når som helst, hvor som helst. Våg å oppdage en ny måte å tenke på å se og føle seg vakker på med Double Dare.
(21 produkter)
Priori
PRIORI ADAPTIVE SKINCARE er en resultatdrevet serie basert på tilpasningsdyktige bioteknologiske komplekser. Det eksepsjonelle med disse kompleksene, er at huden tar til seg og nyttiggjør seg av det den trenger av ingredienser når den trenger det. Resultatet blir en hud med frisk glød hvor man raskt ser synlige resultater.
(31 produkter)
Proraso
Proraso - den italienske barbererens valg siden 1908! Proraso ble grunnlagt av Ludovico Martelli og har satt standarder innen barbering og produsert kvalitetsprodukter for menn i fire generasjoner. Fra rengjøring til fuktighet, fra næring til beskyttelse, fra styling til parfyme. Proraso tilbyr et komplett produktutvalg for skjegg- og bartpleie, designet for de mest spesifikke behovene til de som ønsker å ta vare på seg selv.
(9 produkter)
Purelash
Mascara for deg med vippeextensions.
(1 produkter)
Rå organic skincare
RÅ Skincare er en naturlig og effektiv hudpleieserie utviklet og produsert i Norge. RÅ benytter kraftfulle antioksidanter, essensielle fettsyrer, peptider, aminosyrer og fuktgivere som alle kan vise til en veldokumentert og positiv innvirkning på huden, og som bidrar til en sterk, jevn og vakker hud.
(58 produkter)
Ren clean skincare
God hudpleie skal for oss være nytelsesrik, og naturen ga oss nøkkelen til å skape en ny retning innen hudpleie. Opphavet gjorde det naturlig for oss å tenke større tanker om bærekraft, helt fra begynnelsen. Bærekraftig innkjøp av naturlig fremstilte ingredienser, for å levere resultater med høy ytelse uten å skade huden eller planeten. Derfor sier vi; Clean to skin. Clean to planet.
(50 produkter)
Reuzel
Reuzel er et barbermerke som er utviklet av noen av de største stjernene i bransjen. Leen og Bertus i den verdensberømte barbersalongen Schorem i Rotterdam bestemte seg for å utvikle et sortiment som inneholder alt det som de selv vil skal finnes i sin salong. Resultatet ble ikke annet enn fantastisk.
(19 produkter)
Sanctuary spa
Sanctuary Spa er en anerkjent hud- og kroppsserie fra England. De første produktene ble lansert i 1988. I dag er kroppsserien en av de største merkevarene innen Boots UK og produktene ble lansert i Norge i 2014. Tanken bak hudpleieserien er at dette er mer enn kun skjønnhetsprodukter. De er utviklet for å gjenopplive og virke forfriskende på hud og sjel. Sanctuary Spa er produkter som skal gi deg følelsen av spa og velvære hjemme.
(3 produkter)
Skinbetter science
Skinbetter Science er banebrytende og prisbelønte produkter med synlige resultater som er enkle og trygge å bruke. Ta kontakt med oss for en gratis e-konsultasjon, dersom du ønsker å kjøpe produktene på nett. Du er også hjertelig velkommen innom en av våre klinikker for konsultasjon og produktkjøp.
(22 produkter)
Skinceuticals
SkinCeuticals er etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende forskning på antioksidanter. Produktene består av rene, aktive ingredienser, som er klinisk bevist å ha en effekt og trenger optimalt inn i huden.
(48 produkter)
Spafind
Spa find består av veganske, cruelty-free produkter basert på salter, leire og alger. Produktene er rike på mineraler og organiske planteekstrakter for å gi velvære for kropp og sjel. Spa find er designet for å passe alle hudtyper og tilstander.
(1 produkter)
The inkey list
The Inkey List er skapt for å gjøre luksuriøs hudpleie tilgjengelig for alle! The Inkey List er et populært hudpleiemerke som tilbyr høykvalitets hudpleieprodukter som er designet for å målrette spesifikke hudpleiebekymringer, til en veldig god pris! The Inkey List-produkter er formulert med nøye utvalgte aktive ingredienser, som hyaluronsyre, retinol og vitamin C, og er fri for kjemikalier og unødvendige tilsetningsstoffer. Enten du ønsker å bekjempe kviser, fine linjer eller tørr hud, har The Inkey List et produkt som kan hjelpe deg å oppnå dine hudpleiemål.
(37 produkter)
Tree hut
Tree Hut tror på kraften i naturlige ingredienser og evnen til å ta vare på huden. Den første hjelper den andre. Sertifisert, økologisk sheasmør er en av ingrediensene Tree Hut bruker til å lage produkter som holder hva de lover og som tar vare på kundenes hud og hudens behov. Naturlig skjønnhet behøver ikke skapes, bare lokkes frem.
(20 produkter)
Uklash
(10 produkter)
Uppercut
De australske barndomsvennene, surferne og barbererne Luke Newman og Steve Purcell, var lei av at alle barberingsprodukter var rettet mot de skjeggete mennenes kvinner i stedet for mot mennene selv. Heldigvis tok de saken i egne hender og opprettet Uppercut Deluxe.
(12 produkter)
Vani-t
VANI-T er et prisvinnende, luksuriøst naturlig sol-, makeup- og velværeselskap med en internasjonal suksesshistorie, basert på de reneste og mest naturlige ingrediensene i verden. Hvert produkt er omhyggelig laget med deg og din tilfredshet i tankene.
(4 produkter)
Wetbrush
WetBrush ble lansert i 2005 og har siden gjort en snorrett reise til å bli et av verdens mest kjente og best likte varemerker for børster. De finnes nå i mer enn 70 land verden over og målet har alltid vært å skape enkle, innovative børster som hjelper med å opprettholde et sunt hår på et stressfritt og smertefritt vis.
(7 produkter)
Wowbrow
WowBrow er Norges ledende på de nyeste behandlingene innen øyenbryn. Serumet vil gi økt volum og vekst av dine naturlige bryns og vippehår og er et 2 i 1 produkt som gir deg sunnere, sterkere og lengre vipper og bryn.
(1 produkter)
X Lukk