Min side
0
x

Betingelser & Kjøpsvilkår

Priser
Alle våre priser er i Norske kroner og inkludert mva. Pris for eventuell frakt vil komme i tillegg. Eventuelle prisendringer på nettsiden vil ikke få tilbakevirkende kraft.

 

Reklamasjon
Alle våre produkter blir nøye undersøkt av oss før de blir sent til deg som kunde. Skulle varen likevel være defekt ved mottakelse vil selvfølgelig Hudklinikkene AS rette feilen kostnadsfritt. Kunden må innen rimelig tid etter at h*n oppdaget eller burde ha oppdaget feilen, gi oss melding om at han eller hun vil påberope seg reklamasjon, jf forbrukerkjøpsloven § 27. Ta kontakt med kundeservice via e-post så raskt som mulig slik at vi kan avgjøre hvilke tiltak vi må ta for å utbedre mangelen. Vi sender reklamasjons-skjema, som må legges ved i pakken, og returlapp. Husk at varen ikke kan brukes etter at skaden er oppdaget.

 

Angrerett
Angrerettloven gir deg som kunde rett til å gå fra avtalen om kjøp ved å melde fra til oss via e-post innen 14 dager etter at varen er mottatt. Varen skal være ubrukt og pakket i sin originale emballasje, uten brutt forsegling. Fristen regnes som avholdt hvis vi har mottatt angreskjema innen fristens utløp. Vi genererer returlapp og sender på e-post. Når varen er mottatt av oss vil kjøpesummen bli tilbakebetalt. Returkostnader (kr 129,-) i forbindelse med angreretten betales av kunden, jf angrerettloven § 15 første ledd, og trekkes fra beløpet som tilbakebetales. Angreretten gjelder ikke dersom forseglingen på varen har blitt brutt, hvis varen er brukt, eller hvis totalbeløpet er under 300 kroner.

 

Transport
Skulle bestillingen bli skadet eller forsvinne under frakt er Hudklinikkene AS ansvarlig. Ved retur av varer til oss vil derimot kunden være ansvarlig for eventuelle skader eller forsvinning.

 

Leveranser
Ordrer plassert før kl 14.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 1-3 dager. Leveransen skjer direkte til det navn og den adressen du har angitt ved bestilling. Vi benytter Posten til levering av pakker, og vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser etter vi har avlevert pakken til de.

 

Uavhentede bestillinger
Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspedisjonskostnad osv.). Derfor tar vi ut en avgift på 349kr dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på posten i 14 dager før den returneres til oss. Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen må du først hente ut pakken og deretter returnere i henhold til beskrivelsen nedenfor. Pakker som ikke blir hentet ut regnes ikke innenfor angreretten.

 

Salgspant
Hudklinikkene AS tar salgspant i alle solgte varer til betaling er mottatt til sikkerhet for vårt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jf panteloven § 3-14.

 

Personvern, sikkerhet og personopplysninger
I forbindelse med bestillingen, godtar du at Hudklinikkene AS kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Hudklinikkene AS vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.

 

Kortbetalning

Korbetalning akseptert av Visa og MasterCard. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte.

 

Faktura & delbetaling
I samarbeid med Klarna tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning.
Klarna Faktura med 30 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 30 dager.

Klarna Delbetaling eller konto, dette ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen.
Verdt å merke seg ved valg av Klarna faktura/delbetaling:

 

Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling
Klarna kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Klarna kundeservice via chat på deres nettside/app eller via telefon 21 01 89 91, mandag – fredag kl. 08.00 – 18.00
Se også FAQ på www.klarna.com

 

Force Majeur
Er nettbutikken til Hudklinikkene AS forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet som partene ikke kan råde over som naturkatastrofer, krig, brann, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, alminnelig vareknapphet, knapphet på transportmidler, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra produsenter eller underleverandører som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punktet, er Hudklinikkene AS fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

 

Øvrig
Hudklinikkene AS forbeholder seg retten til å endre sine vilkår som følge av lovendringer. Vi reserverer oss også mot eventuell skrive/trykkfeil på nettsiden, katalog og ordrebekreftelser. Pris- og vareopplysninger kan også endres av Hudklinikkene AS uten at dette meddeles spesifikt. Alle bedrageriforsøk eller falske bestillinger vil bli politianmeldt.

Ved opprettelse av brukerkonto hos Hudprodukter.no samtykker du i å få spesialpriser sendt til din e-post i form av nyhetsbrev.

 

Juridisk adresse
Hudklinikkene AS
Niels Ødegaardsgate 6c
2815 Gjøvik
Org.nr.: 925590681

X Lukk